Waarom Bax?

Uitvaartcoach Brabant levert maatwerk. Er zijn zo veel mogelijkheden. Van de afscheidsplechtigheid op een bijzondere locatie, in plaats van overdag een afscheid in de avond tot live muziek in plaats van de standaard nummers van CD.

Kwaliteit

Uitvaartcoach Brabant staat voor kwaliteit. De kunst van het verzorgen van een goede uitvaart is het vermogen om te luisteren naar de wensen van de cliënten en aan de hand daarvan met voorstellen en oplossingen te komen. Op die manier krijgen de cliënten die zij zelf voor ogen hadden.

Uitvaartcoach Brabant staat voor duidelijke afspraken. Wij zullen u precies aangeven wat de kosten zijn voor bepaalde producten en diensten en zullen u onafhankelijke van de aanbieders adviseren. Wij verdienen zelf niets aan de producten en diensten die u uitkiest. Wij krijgen geen provisie op producten en hanteren ook geen marges. De besparingen zijn dan ook voor de cliënt, heldere afspraken en niet duur.

U mag van ons een persoonlijke uitvaart verwachten, professioneel uitgevoerd tegen een goede prijs. Heeft u hierover vragen kunt u ten alle tijden kosteloos een gesprek aanvragen.

Visie

De samenleving veranderd. Mensen voelen de behoefte om belangrijke momenten in hun leven op hun eigen manier in te kunnen vullen, en doen dat vaak ook zonder te kijken naar wat “gangbaar” is. Als het gaat om het verzorgen van een uitvaart is veel minder vaak het geval.

Het kan anders

Na het overlijden ervaren nabestaanden een bepaalde druk om alle zaken snel af te handelen, zonder na te denken of het precies is zoals zij het afscheid voor zich zagen. Deze manier van handelen komt voort uit een combinatie van onwetendheid, emotie en tijdsdruk. In veel gevallen wordt er dan gekozen een uitvaart zoals men deze gewend is. Het kan echter anders, er kan zoveel meer, samen met u kunnen wij voor u de uitvaart verzorgen die recht doet aan de overledene en die een afspiegeling is van diens leven.

Uitvaartcoach Brabant is er van overtuigd dat het anders kan, en dat veel mensen het ook graag anders willen. Een uitvaart is namelijk meer dan alleen begraven of cremeren.

Eerlijk over kosten

Uitvaartcoach Brabant verzorgt geen zogenaamde ‘budgetuitvaarten’ maar vindt dat iedere uitvaart een budgetuitvaart is, omdat we uw bestedingsruimte respecteren. Wij regelen kortingen, zoeken alternatieven en passen op uw portemonnee. Zo krijgt u precies wat u wilt en waar voor uw geld.

De kosten van een uitvaart hangen af van de keuzes die u maakt. Rouwvervoer, bloemen, (live)muziek, rouwadvertentie, wel of geen fotograaf, een kop koffie of een goed glas wijn, etc. Uitgebreid of sober, met veel of weinig mensen. Wij geven u inzicht in de kosten zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Pas als het afscheid exact uw wensen en uw budget weerspiegelt, zijn wij tevreden. Dit betekent maatwerk, en hierbij gaan we ook buiten de gebaande paden. Binnen 24 uur ontvangt u een kostenbegroting. Dit schept duidelijkheid en ruimte om rustig na te denken. Ruimte voor alternatieven. En een uitvaart die recht doet aan de levensstijl van degene waarvan afscheid genomen gaat worden.

Wij verdienen niets aan de producten en diensten die u kiest, en maken afspraken met verschillende leveranciers om zodoende voor u besparingen te realiseren. Wij berekenen een standaard tarief voor onafhankelijk advies en de begeleiding tijdens en na de uitvaart. Al de door gekozen diensten en producten leveren wij u tegen inkoopprijs inclusief de door ons bedongen kortingen. Na de uitvaart ontvangt u van ons een verzamelnota tezamen met al de facturen van derden.

Kwaliteitsstatuut

Wat zijn uw wensen? Dat is de vraag die centraal staat bij Uitvaartcoach Brabant. Wij zullen ons uiterste best doen om al uw wensen te realiseren. Onze uitvaarplanners kome bij u uit de regio en zijn daarom op de hoogte van de verschillende mogelijkheden met betrekking tot locatie, producten en diensten. Wij zullen er zorg voor dragen dat u de uitvaart krijgt die perfect bij u past, en zullen daar van begin tot einde zorg voor dragen.

Kwaliteit

Om de kwaliteit van de verschillende leveranciers tem kunnen garanderen hebben wij duidelijke eisen opgesteld. Voldoet een partij daar niet aan, dus nemen wij deze niet op in onze lijst met samenwerkende partijen. Tevens zal er continu getoetst worden of de partijen waarmee wij samenwerken nog steeds aan onze standaard voldoen. Iedere uitvaart heeft zijn eigen coach, die ten alle tijden klaar zal staan om de familie te ondersteunen. Dit om er voor te zorgen dat de wensen van de familie zo goed mogelijk uitgevoerd worden.

Transparant

Na het aannamegesprek kunnen wij u een kostenbegroting afgeven. Onze vergoeding is €1.950,00. Onze uitvaartcoach zal vanaf moment van overlijden tot na de uitvaart tot uw beschikking staan. We berekenen geen marges over kist, rouwauto, drukwerk, monument, bloemen en overige diensten. Wij kunnen u duidelijk uitleggen wat bepaalde keuzes kosten zodat u daar zelf een weloverwogen keuze in kunt maken.

Wat mag u van ons verwachten?

Vertrouw op Uitvaartonderneming Bax voor een zorgeloos, eerlijk, en deskundig afscheid. Met een persoonlijk aanspreekpunt, 24/7 ondersteuning, en betrouwbaar advies bieden wij maatwerk en begeleiding met toewijding. Kies voor een waardig afscheid.

Overlijden melden

Bel 24 uur per dag 0416-530900. U krijgt meteen hulp van een van onze uitvaartcoaches.

Bax Uitvaartverzorging

Berkhaag 24 A
5161 CC Sprang-Capelle